Nagehan Alçı: Hakan Atilla'ya önemli bir devlet görevi verilecek

Habertürk yazarı Alçı, ABD'de uzun süre tutuklu kalan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Nagehan Alçı: Hakan Atilla'ya önemli bir devlet görevi verilecek

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, ABD’de tahliye edildikten sonra Türkiye’ye dönen eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ile ilgili olarak devlette “önemli” bir göreve getirileceğini söyledi.

AKP’li Cumhurbaşkanı  Tayyip Erdoğan da Atilla ile yaptığı telefon görüşmesinde “Ankara’da Külliyede bekliyorum. Külliyede ziyaretimize gel ve orada oturur, konuşur ne yapacağımızın kararlarını da veririz’ dedik. Bizim için Hakan Atilla’ya herhangi bir bariyer söz konusu değildir. O bizim evladımızdır, onu sahiplenmeyeceğiz kimi sahipleneceğiz” dediğini söylemişti.

Hakan Atilla ile konuştuğunu ifade eden Erdoğan, ‘Ziyaretimize gel, neyi yapacağımızın kararını veririz’ dedik. Hakan Atilla için herhangi bir bariyer söz konusu değildir.’ dedi.

Nagehan Alçı’nın, “Hakan Atilla’ya devlette önemli bir görev verilecek” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Hakan Atilla’nın yurda dönüşü ile ilgili söyleyecek çok şey var. Ancak ben ilk olarak bundan sonrası ile başlayayım.

Atilla her şeyden önce dürüstlüğü, inancı ve cesareti ile herkesin takdirini kazandı. Ankara’da son bir haftadır en çok konuşulan isimdir desem abartmış olmam. Onun için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasında önemli bir pozisyon var.

Atilla başarılı ve işini çok iyi yapan bir üst düzey banka yöneticisi olduğunu kanıtladı. Duyduğuma göre kendisine önemli bir devlet görevi verilecek.”