Müsavat Dervişoğlu'ndan İmamoğlu ve Soyer'e: Kendilerini uyarıyorum

'İyi Parti' Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, iki belediye başkanı için "Bunlar söylemlerine çeki düzen versinler, kendilerini uyarıyorum." dedi.

Müsavat Dervişoğlu'ndan İmamoğlu ve Soyer'e: Kendilerini uyarıyorum

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i 23 Haziran’da ortak aday olarak gösteren ‘İyi Parti’den iki başkana tepki ve uyarı geldi.

‘İyi Parti’ Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İmamoğlu ve Soyer’e “Kimisi eyalet başkanı gibi konuşuyor, kimisi Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. İfadeleri Millet İttifakı’nın ruhuna zarar veriyor” sözleriyle tepki gösterdi.

İzmir’de bir programda konuşma gerçekleştiren Müsavat Dervişoğlu şu ifadeleri kullandı:

‘“Seçilmiş belediye başkanlarını kutluyor, ama buradan bir uyarıda bulunmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Onlar bizim belediye başkanlarımız gibi kendilerini ilgilendiren konularda konuşsunlar. Kimisi eyalet başkanı gibi konuşuyor, kimisi cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. Bu konuştukları da zaten iktidar partisi tarafından radarla takip ediliyor, ifadeleri Millet İttifakı’nın ruhuna zarar veriyor. Bunlar söylemlerine çeki düzen versinler, kendilerini uyarıyorum. “