Muharrem İnce'den 'pisliği temizle' tepkisi

İnce, kendisi üzerinden AKP medyasında başlayan CHP tartışmaları üzerine bir açıklama yaptı.

Muharrem İnce'den 'pisliği temizle' tepkisi

Sözcü baş yazarı Rahmi Turan’ın CHP’yi karıştıran “Muharrem İnce gizlice Saray’a gitti” iddiasına AKP medyasının büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Başta A Haber olmak üzere AKP güdümlü televizyon kanalları konuyu ve CHP’yi “enine boyuna” tartışmaya başlarken bugün birçok yandaş gazete de Muharrem İnce’nin dün yaptığı basın açıklamasını baş sayfasından görüp İnce’ye atfen “CHP bu pisliği temizlemeli” sözünü manşete taşıdı.

İşte dört yandaş gazetenin “ortak manşet”le çıktığı bugünkü sayıları:

Bu ilgi üzerine Muharrem İnce, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yaşananlara ilişkin “Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar.” diyen İnce, ikinci tweet’inde ise şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım. Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin.”