Muğla Bodrum'da taşlı sopalı kavga: 5 gözaltı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iki kadın tatilci grubu arasında çıkan taş, sopa ve şişeler havada uçuştu. İki grubun birbirleriyle tekme tokat kavga ettiği olayda 5 kişi gözaltına alındı.

Muğla Bodrum'da taşlı sopalı kavga: 5 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi, İnönü Caddesi’nde, dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, iki kadın tatilci grubu arasında, görgü tanıklarının ifadesine göre ‘yan bakma’ nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, tarafların birbirlerine hakaretlerde bulunup, küfür etmeleri nedeniyle kısa sürede kavgaya dönüştü.

TAŞ, SOPA VE ŞİŞELER KULLANILDI

Tekmeli tokatlı kavgada bir süre sonra taş, sopa ve şişeler kullanıldı. Atılan taş, sopa ve şişeler nedeniyle bir marketin camı kırılırken, çevredekiler kavgaya müdahale etmeye çalıştı. Sonlandırılamayan kavgada, taraflardan birinin karşı grubun kaldığı otele girmeye çalışmasıyla olay daha da büyüdü.

Öfkeli grup, otel görevlileri ve çevredekilerin ​içeri girmelerine engel olması üzerine ellerindeki cam şişeleri rastgele fırlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kadınları sakinleştirmeye çalıştı. Tatilci kadınların polislere de karşı koyduğu olay güçlükle yatıştırıldı. Polis, kadınlardan 5’ini gözaltına aldı.