Müdüre bak müdüre: Uğur Mumcu'ya küfürler, muhalif gördüğüne 'o.ç'li hakaretler...

İstanbul’da bulunan Sefaköy Lisesi'nde Okul Müdürü Ayhan Arı, sosyal medya hesaplarında yandaşlığını en galiz küfürlerle sergiliyor.

Müdüre bak müdüre: Uğur Mumcu'ya küfürler, muhalif gördüğüne 'o.ç'li hakaretler...

İstanbul’daki Sefaköy Lisesi Müdürü Ayhan Arı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı “fikir”leri ve bunları açıklarken kullandığı küfürlü, tehditkar üslup, “Böyle bir adam nasıl okul müdürü olur?” sorusunu akıllara getirdi.

Kamu emekçileri AKP’ye en ufak bir eleştiride derhal cezai yaptırıma uğrarken, açıkça iktidarın partizanlığını yaptığı görülen okul müdürüne karşı bir işlem uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu.

Mektepli Gazete‘nin haberine göre, Müdür Arı’nın paylaşımlarında, katledilen gazeteci yazar Uğur Mumcu’ya “bunak” dediği ve ağza alınmayacak küfürler ettiği görülüyor. Hatta bu paylaşıma biraz dikkatle bakıldığında, Arı’nın, “S.kayım senin mesajlarına” dediği Mumcu’nun öldüğünden haberi olmadığı da anlaşılıyor. SP lideri Temel Karamollaoğlu’na da“sakallı i.ne” diyen Arı, muhalif gördüğü isimleri “o.spu” ya da “o.spu çocuğu” gibi küfürlerle kullanarak hedef gösteriyor.

“Hâlâ müdür koltuğunda oturabilmesi bir ayıptır”

Arı’nın skandal paylaşımlarına ilişkin konuşan Eğitim-İş İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Oğuz Akkaş, “Sosyal medyada hükümete karşı en ufak bir eleştiride bulunan üyelerimize anında idari ve adli soruşturmalar açılırken, nefret dilini açıkça kullanan bu kişinin hala bölgemizdeki güzide okullardan birinde müdür olarak görev yapması kesinlikle doğru değildir. Bahsi gecen ifadeler bir eğitimciye asla yakışmayacak ifadelerdir.” diye konuştu.

İşte Müdür Arı’nın skandal paylaşımlarından bazıları: