Müdür, AKP’ye oy vermeyenlere ‘p*ç kuruları’, İmamoğlu’na ‘Kemalist zavallı’ dedi

Gençlik Merkezi Müdürü, 31 Mart’ta muhalefete oy veren yurttaşlara 'piç kuruları' dedi, bununla da yetinmeyip ölümle tehdit etti. Ekrem İmamoğlu’na ise “Kemalist zavallı” yorumunu yaptı.

Müdür, AKP’ye oy vermeyenlere ‘p*ç kuruları’, İmamoğlu’na ‘Kemalist zavallı’ dedi

Trabzon Pelitli Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Usta, 31 Mart’ta muhalefete oy veren yurttaşlara ‘piç kuruları’ dedi, bununla da yetinmeyip ölümle tehdit etti. Ekrem İmamoğlu’na ise “Kemalist zavallı” yorumunu yaptı.

CHP’nin konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

AKP’li bir kamu görevlisi daha 31 Mart yerel seçimlerinde sonuçları beğenmeyerek skandal bir paylaşıma imza attı. Trabzon İl Gençlik Spor Müdürlüğü’ne bağlı Pelitli Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Usta, 31 Mart’ta muhalefete oy veren vatandaşlara ‘piç kuruları’ diye hakaret etti.

AKP’li müdür, “Reis, biz hazırız” diyerek muhalif vatandaşları da ölümle tehdit etti. Kamu çalışanı AKP’li müdür, Ekrem İmamoğlu için de ‘Kemalist zavallı’ ifadesini kullandı.

CHP İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, skandal paylaşımla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

İşte, devletin müdürünün o skandal paylaşımı:

“Arkadaşlar 2’nci 15 Temmuz Darbe girişimi bu. Allahsız Fetöcü ve Kemalistler, ‘Martın Sonu Bahar’ şifreleri ile sandık başkanları, Fetöcü memurlar ve satılmış müşahitlerle İstanbul’u almış gösterdiler. İstanbul’un 25 ilçesini AK Parti alacak, Başkanlığı kaybedecek. Yok ya! Kimi kandırıyorsunuz? Ankara da aynı. Ekrem İmamoğlu, Fetöcüler’le beraber ve Kemalist bir zavallıdır. Bu adamı tebrik eden, AK Parti’ye gönül vermiş kim varsa kınıyorum.”

Usta, skandal paylaşımını “Yer Uyanık, Gök Uyanık, Düşman Uyanıkken Uyumak, Maskaralıktır/İnlerinize Gireceğiz Allahsız Piç kurularının. Reis Biz Hazırız Yolun Yolumuzdur” diyerek bitirdi.

CHP İl Başkanı Uzun, skandal paylaşımla ilgili olarak, Sözcü‘ye “Trabzon yıllardır AKP politikalarıyla yönetilmesine karşın hiçbir sorunu çözülmedi. Hiçbir yatırım yapılmıyor. Ama AKP’nin yetiştirdiği militan kadroları, tıpkı bu Müdür gibi, devletin kadrolarında görev yapmaya devam ediyor. Maalesef Trabzon kıskaç altında” açıklamasını yaptı.