MSB harekatta 1 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin Fırat'ın doğusuna düzenlenen "Barış Pınarı Harekatı"nda YPG'lilerle yaşanan çatışmada bir askerin yaşamını yitirdiğini, 3 askerin yaralandığını açıkladı.

MSB harekatta 1 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyine düzenlenen “Barış Pınarı Harekatı”nda YPG’lilerle yaşanan çatışmada bir askerin yaşamını yitirdiğini, 3 askerin yaralandığını açıkladı.

Piyade Er Ahmet Topçu olduğu öğrenilen asker için yapılan Bakanlık açıklamasında “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da “Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır” başlığıyla yayımladığı mesajında, Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu’nun fotoğrafını paylaştı ve “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadesini kullandı.