Milli Eğitim Müdür Vekilinden şaşırtan sözler

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, toplantıya geç kalan Eğitim Bir-Sen'li okul müdürü için "Reisçi olunca sıkıntı yok. Adamlar Erdoğan’ı neredeyse imanın yedinci şartı gibi görüyor" dedi.

Milli Eğitim Müdür Vekilinden şaşırtan sözler

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, AKP’ye yakın Eğitim-Bir-Sen’e üye okul müdürüyle yaşadığı tartışmada kullandığı ilginç ifadeler dikkat çekti.

Yerel Pusula gazetesinde yer alan habere göre, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Kapıcı, 18 Haziran 2019 Salı günü saat 09.00’da Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu Toplantısı’na iki dakika geç kalan 7 kişinin savunmasını istedi.

Valilik oluru ile başlatılan savunma işlemi için 7 okul müdürüne resmi yazı gönderildi ve müdürlerin 7 gün içinde savunma yapmaları istendi. Savunma istenen okul müdürler arasında Zonguldak Eğitim Bir Sen eski Başkanı Saadettin Dede de bulunuyordu.

“REİSÇİYSEN SORUN YOK…”

Habere göre, Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı ile Saadettin Dede’nin müdürlük binasında tartıştı.

Kapıcı’nın “Savunmanı yaptın mı?” sözleriyle başlayan tartışma uzadı. Kapıcı, konuşmasının bir bölümünde “Reisçi oldun mu her şey yolunda sıkıntı yok. Adamlar Erdoğan’ı neredeyse imanın yedinci şartı gibi görüyor” dedi.

Habere göre Kapıcı’nın bu ifadelerini duyanlar da inanamadı.