MHP'li isimden Rasim Ozan'a: Lağım çukuru kokan adam, ömür boyu peşindeyim...

MHP'li vekil Saffet Sancaklı, Gökçek ailesinin Beyaz TV'de yeniden ekrana çıkardığı Rasim Ozan'a karşı "Ömür boyu peşindeyim" notuyla bir açıklama yaptı.

MHP'li isimden Rasim Ozan'a: Lağım çukuru kokan adam, ömür boyu peşindeyim...

Beyaz TV’de yayınlanan “spor programı”nda Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı, aradan geçen 21 ay sonra bu hafta programa geri dönmüş ancak dönüşü yine tepkiyle karşılanmıştı.

Kütahyalı’nın Beyaz TV’de yeniden ekrana çıkarılıp yorumcu koltuğuna oturtulmasına tepki gösterenler arasında MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da yer aldı.

21 Ağustos’taki programdan günler sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Sancaklı, “çukur herif”, “haysiyet fukarası”, “insan demekten utandığım adam”, “lağım çukuru kokan adam” gibi ifadeler kullandığı Kütahyalı’ya “Ömür boyu peşindeyim” diye seslendi.

“SAYGIN İŞADAMI GÖKÇEK NEDEN EKRANA ÇIKARIYOR?”

İsmini vermeden Beyaz TV’nin patronu ve Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e de ‘sitem’ eden Sancaklı, ‘Ankara’nın saygın bir işadamı’ diye nitelediği Gökçek’in Rasim Ozan’ı hangi amaçla ekrana çıkardığını bilmediğini dile getirdi.

“İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum” diyen Sancaklı, “‘Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam’ diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır” ifadelerini kullandı.

Sancaklı’nın açıklaması şöyle: