MHP'li Enginyurt'tan 'askerlik' eleştirisi yapana küfür: Ne onursuz bir p.çsin...

MHP'nin son dönemde öne çıkan isimlerinden Cemal Enginyurt, askerlikle ilgili paylaşımına bir imalı yanıt veren sosyal medya kullanıcısına ağır şekilde küfür etti.

MHP'li Enginyurt'tan 'askerlik' eleştirisi yapana küfür: Ne onursuz bir p.çsin...

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından Suriye’nin kuzeyine yönelik başlatılması planlanan operasyonla ilgili bir paylaşım yaptı.

Enginyurt yaptığı paylaşımda, “Fıratın Doğusun da ne işimiz var? Memleket evlatları boş yere ölecek diyen her kim varsa,ŞEREFSİZ VATAN HAİNİ KORKAKTIR. AMERİKAN UŞAĞI ALÇAKTIR. Çanakkale,Sakarya,Dumlupınar dün ne ise,bugün FIRATIN DOĞUSU aynıdır TÜRKLER için. BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU,KATILMAYAN KAÇAKTIR.” ifadelerini kullandı.

“NEDENSE ÇOCUKLARINIZ KATILMIYOR”

MHP’li Enginyurt’un paylaşımına, Hakkari Şemdinli’de askerlik yaptığı belirtilen Soner Köse isimli bir sosyal medya kullanıcısı, “Nedense çoğunuzun evladı katılmıyor. Şemdinli’den selamlar sayın vekilim” şeklinde cevap verdi.

Köse’nin bu cevabına Cemal Enginyurt küfürle yanıt verdi. Enginyurt, “Sen ne onursuz bir piçsin .Evladım da bende bu Vatan için ölürüz.” ifadelerini kullandı.