MHP'li belediye başkanından 'işini bitiririm' tehdidi

“Başkan bizi tehdit ediyor. 'İşini bitiririm' diyor. Allah mı bu? Hakkımızı arayacak kimse yok mu?"

MHP'li belediye başkanından 'işini bitiririm' tehdidi

Afyonkarahisar’ın Işıklar beldesinde arazisine MHP’li belediyenin el koyduğunu söyleyen bir aile, belediye başkanının da kendisini “İşini bitiririm” diye tehdit ettiğini söyledi.

AKP Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında ‘Halk Günü Toplantısı’ düzenleyen Milletvekili Av. Ali Özkaya’ya konuşan aile üyeleri, sahibi oldukları kıymetleri arazilere MHP’li belediye başkanı Erol Özağıl tarafından el konulduğunu iddia etti.

Afyonkarahisar.com.tr‘de yer alan habere göre, arazi karşılığından kendilerine kasabanın en ucra noktasından arazi verildiğini belirten aile fertleri Özkaya’ya, “Başkan bizi tehdit ediyor. ‘İşini bitiririm’ diyor. Allah mı bu? Hakkımızı arayacak kimse yok mu? Bu başkana kim dur diyecek?” dedi.

Milletvekili Av. Ali Özkaya da duruma ilişkin “Burası Türkiye Cumhuriyeti. Herkes yasalara uymak zorunda. Kimse kimseyi tehdit edemez. Araziniz ile ilgili olarak birmağduriyetiniz varsa hakkınızı yasal yollardan aramanızda yardımcı olacağız” diyerek danışmanına gerekenin yapılması için talimat verdi.