MHP'den son açıklama: Bahçeli'yi dinlendiriyoruz

MHP'li Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumu için açıklama yaparken, "Cumhurbaşkanlığı tezkeresiyle ilgili parti görüşümüzün açıklanmasını istedi. Bu konuda görüşlerini bildirdi ve onu kaleme alıp partimizin görüşünü açıklayacağım." dedi.

MHP'den son açıklama: Bahçeli'yi dinlendiriyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu konusuyla ilgili belirsizlik Bahçeli’nin en son hastaneden taburcu edilmesinden beri ortaya çıkmaması nedeniyle devam ediyor.

MHP Genel Merkezinden Bahçeli’yi soranlara, MHP liderinin “aşırı üşütmeye bağlı olarak rahatsızlandığı, doktorların ileri tetkik istekleri durumunda hastaneye gidip gelindiği” bilgisi verildiği belirtiliyor.

Konunun sürekli gündemde olması nedeniyle MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan yeni bir açıklama geldi.

“ÇOK AYIP EDİYORLAR”

Sözcü‘den Saygı Öztürk’e konuşan Yalçın, Bahçeli’nin sağlık durumu gayet iyi olduğunu öne sürerken, önümüzdeki hafta mesaisine başlayacağını söyledi. Yalçın, “Biz doktorların tavsiyesine uyarak dinlendirmek istiyoruz. Günlük olarak bize talimatları oluyor. Bizim kendisine bilgi verdiğimiz konular oluyor. Örneğin yarım saat önce kendisiyle konuştum. Bir talimatı vardı. Onu yerine getiriyorum. Cumhurbaşkanlığı tezkeresiyle ilgili parti görüşümüzün açıklanmasını istedi. Bu konuda görüşlerini bildirdi ve onu kaleme alıp partimizin görüşünü açıklayacağım. Genel başkanımızın durumu gayet iyi. Ama, sosyal medyanın durumunu herkes biliyor. Çok ayıp ediyorlar” dedi.