MHP'den kaset 'yanıt'ı: Ananla ya da karınla olabilir...

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın Bahçeli'ye "Kasetin var mı?" diye sormasına MHP'den gelen yanıt diyecek söz bırakmadı...

MHP'den kaset 'yanıt'ı: Ananla ya da karınla olabilir...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesi konusunda “Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir” demişti.

Devlet Bahçeli’nin bu sözlerinin başlık haline getirildiği bir haberi sosyal medya hesabından alıntılayan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ise Bahçeli’ye yönelik “Kasetin var mı?” diye sormuştu.

Yaşar Okuyan’ın bu sorusuna MHP yönetiminden ağza alınmayacak sözlerle bir “yanıt” geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Twitter hesabından yanıt verdiği Yaşar Okuyan’a “Müptezel Yaşar” diye seslenirken “Eğer bir kaset varsa ya ananla yada karınla olabilir, onu onlara sor…” ifadelerini kullandı.

MHP’li Vahapoğlu, skandal sözlerine gelen tepkilere ise “Siyaset ve diplomaside aşırı nezaket ve zerafet, zafiyet doğurur. O nedenle hak edene hak ettiği üslupla cevap vermek bazen zorunluluktur.” diyerek kendini savundu.