MHP'den Diyarbakır kayyımına ziyaret

Kayyım vali Güzeloğlu, MHP heyetinin kendisine hediye ettiği Kuran'ı öptü, fotoğraflar valiliğin sitesinde paylaşıldı.

MHP'den Diyarbakır kayyımına ziyaret

İçişleri Bakanlığı kararıyla görevinden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı HDP’li Başkan Adnan Selçuk Mızraklı’nın yerine atanan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu MHP il yönetimi tarafından ziyaret edildi.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette Güzeloğlu, kendisine “bayrak ve Kur’an-ı Kerim hediye eden” MHP heyetini Belediye meclis salonunda ağırladı.

Kayyım Güzeloğlu’nun hediye edilen Kuran’ı öpüp başına koyduğu anı gösteren fotoğrafın da bulunduğu fotoğraflar daha sonra valiliğin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı.

19 YIL SONRA İLK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine gerçekleşen MHP ziyareti 19 yıl sonra Belediye’ye gerçekleşen ilk ziyaret olma özelliğini taşıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli Başbakan Yardımcısı iken 5 Eylül 2000 tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmiş ve HADEP’li Başkan Feridun Çelik’in konuşmasını alkışlamıştı. Bu tarihten sonra MHP bir daha Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmemişti.