MHP'den Beylikdüzü'ndeki saldırıya destek: Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız!

'İyi Parti'li Metin Bozkurt’'un Beylikdüzü'nde bir grup tarafından saldırıya uğramasının ardından MHP MYK Üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım, "Çakallara haddini bildiren Bozkurtlara bin selam..." dedi.

MHP'den Beylikdüzü'ndeki saldırıya destek: Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız!

‘İyi Parti’nin kurucularından biri olan Metin Bozkurt, dün Beylikdüzü’ndeki Yaşam Vadisi’nde bulunan otoparkta uğradığı saldırı sonrasında devlet hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Saldırının ardından gözlerin olağan fail olarak çevrildiği MHP’den adeta saldırganları tebrik eder gibi bir açıklama geldi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Ülkü Ocakları İstanbul Eski İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, onaylı Twitter hesabından, saldırıya ilişkin bir haberi paylaşırken “Kendisini ülkücü olarak tanımlayarak pkk sevici Ekrem Papazoğlu’na destek arayanlar er ya da geç ülkücü adaletle tanışacaktır. Demokrat Ülkücüler adı altında namusuzluğa imza atanların sonu bellidir. Çakallara haddini bildiren Bozkurtlara bin selam…” diye de not düştü.

İşte o paylaşım:

Yıldırım bir sonraki paylaşımında da, Ekrem İmamoğlu’na destek olan ve kendilerini ‘Demokrat Ülkücüler’ olarak adlandırıp İmamoğlu’yla da bir araya gelen grupta yer alanların listesini paylaştı ve “Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız!” dedi.