Mevsimin ilk karı Antalya Akseki ve Kütahya Domaniç'e düştü

Mevsimin ilk karı Antalya'nın Akseki ilçesindeki Alacabel mevkisine, düştü Trafik ekipleri, Antalya- Konya yolunda sürücüleri dikkatli gitmeleri için uyardı. Kütahya'nın Domaniç ilçesinin yüksek kesimlerine mevsimin ilk kar yağışı düşerken, ulaşımda zaman zaman güçlükler yaşandı.

Mevsimin ilk karı Antalya Akseki ve Kütahya Domaniç'e düştü

Antalya- Konya yolunun geçiş noktasında yer alan, 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde, saat 17.00’de kar yağışı başladı. Kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler başta olmak üzere kara yolu ve çevresi, beyaza büründü. Yağış nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken bazı sürücüler, park alanları ve dinlenme tesislerinde durdu. Trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli gitmeleri ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

KÜTAHYA’YA DA KAR YAĞDI

Kütahya’nın Domaniç ilçesinin yüksek kesimlerine de mevsimin ilk kar yağışı düşerken, ulaşımda zaman zaman güçlükler yaşandı.
Domaniç ilçesi Kocayayla mevkiinde, akşam saatlerinde başlayan mevsimin ilk kar yağışı karayolunu beyaza bürüdü. Yoğun sisle birlikte ulaşımda zaman zaman güçlükler yaşandı. Karayolları ekipleri küreme ve tuzlama çalışmaları yaparken, trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

(DHA)