Mevlüt Çavuşoğlu: Bizim ittifakımız teröristlerle değildir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunarak "Bizim ittifakımız, sırtını Kandil'e dayayanlarla değildir. Bizim ittifakımız PKK'dan talimat alan teröristlere ve onlara destek verenlerle değildir." ifadelerine yer verdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Bizim ittifakımız teröristlerle değildir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunarak “Bizim ittifakımız, sırtını Kandil’e dayayanlarla değildir. Bizim ittifakımız PKK’dan talimat alan teröristlere ve onlara destek verenlerle değildir.” ifadelerine yer verdi.

Alanya Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi binasının açılışına katılan Çavuşoğlu, el ele birlik beraberlik içinde oldukları zaman hizmetlerin ardı ardına geleceğini söyledi.

Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu dünyanın öteki tarafı da var. Tüm çalışmalarımızda bunu unutmayarak hareket ediyoruz. Hepimiz bir gün Hakk’ın rahmetine kavuşacağız. Doğum varsa ölüm de var ama vefat eden insanlarımızın da hak ettiği bir şekilde, tüm defin işlemlerinin yapılması da önemlidir. Hasta yakınlarında olduğu gibi vefat eden kişinin yakınlarının da son görevini huzur içinde yapabilmesi çok önemlidir. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kazandırdığı tesis bu bakımdan anlamlıdır. Ayrıca burada ihtiyaç duyulursa otopsi de yapılacaktır. Vefat edenlerin yakınların dinlenebileceği tüm imkanlar var.”

“Bize düşen de gece gündüz çalışarak, Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Menderes Türel diyeceğiz. Kazanan Alanya, Antalya olacak. Biz de tüm hizmetlerinde her zaman kardeşlerimizin yanında olacağız. Onlarla iş birliği yaparak Cumhur İttifakı anlayışı içinde Antalyamıza Ankara’dan gelecek hizmetleri birlikte koordine edeceğiz, birlikte çalışacağız. İşte birlik beraberlik budur.”

“Bizim ittifakımız milletledir, milletin bekası içindir. Bizim ittifakımız, vatana, millete ihanet içerisinde olanlarla değildir. Bizim ittifakımız sırtını Kandil’e dayayanlarla değildir. Bizim ittifakımız PKK’dan talimat alan teröristlere ve onlara destek verenlerle değildir. Vatanını, milletini seven, ülkenin ve milletin bekasını düşünen, vatan, millet, Türkiye, bayrak sevdalılarıyladır. İnşallah sadece seçime kadar değil, sonuna kadar, hedefimize ulaşacak kadar devam edecektir.”