Metro Turizm'de insan kaçakçılığı iddiası

Sosyal medyada yapılan bir paylaşımda, Gaziantep-İstanbul seferi yapan Metro Turizm'e ait bir otobüste arama yapılırken aracın bagajından 11 yabancı uyruklu kaçak yolcu çıktığı belirtildi.

Metro Turizm'de insan kaçakçılığı iddiası

Adı sık sık kaza haberleriyle anılan, AKP’ye yakınlığıyla bilinen Galip Öztürk’ün sahibi olduğu Metro Turizm bu kez kaçak yolcu taşıdığına ilişkin bir iddia ile gündemde.

Twitter’da bir kullanıcı, Gaziantep-İstanbul seferi yapan Metro Turizm’e ait bir otobüsün kaçak yolcu taşıdığını iddia etti.

Yaşananlara ilişkin fotoğraf paylaşan kullanıcı, “34YK0959plakalı Gaziantep-İstanbul otobüsü 18.00da Adana otogarından kalkması gerekirken 1 saat rötarlı geldi ve sonucunda Pozantı yolunda arama yapılırken bagajdan 11 yabancı uyruklu kaçak yolcu çıktı.@MetroTurizm insan kaçakçılığı yapıyor.Yolda bekletiliyoruz.Şikayetçiyiz!” ifadelerini kullandı.

“BİZ DE İSTEMEZDİK” DEDİLER

Kullanıcının olayla ilgili paylaşımı üzerine şirkete ait MetroDestek hesabından “Değerli konuğumuz merhaba,yaşanmaması gereken bir durum ile karşılaşmışsınız.Bu ve benzeri durumlar ile bizlerde karşılaşmanızı istemezdik.Konu hakkında sizinle görüşebilmemiz için DM’den bizimle iletişime geçebilir misiniz?” yanıtı geldi.

Galip Öztürk’ün şirketindeki yasadışı ve mafyatik iş ve işlemlere ilişkin daha önce de birçok olaya haberlerimizde yer vermiştik: