Meral Akşener: Türkiye'yi sıcak bir yaz bekliyor

'İyi Parti' Genel Başkanı Meral Akşener, erken seçim iddiaları ile ilgili "Talebimiz yok" derken, ekonomide Türkiye'yi 'sıcak bir yaz'ın beklediğini belirtti.

Meral Akşener: Türkiye'yi sıcak bir yaz bekliyor

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’te gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Erken seçim taleplerinin olmadığını tekrarlayan Akşener, “Seçimi talep eden ne Sayın Kılıçdaroğlu ne ben ne CHP ne İYİ Parti. Talebimiz yok. Fakat tamamen ekonomi artı Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu’nun gidecekleri yol belirler” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da seçime gitmek istemeyeceğini ifade eden Akşener, “Ben eğer Sayın Erdoğan’ı tanıyorsam gitmemek için elinden gelen gayreti gösterecektir. İstanbul 814 bin oy farkı ile kaybedilmemiş olsa ani bir hamle yapabilirdi ama kendi seçmeni gitmiş görünüyor. Şu anda öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Meşhur danışmanlar böyle bir yorumda bulunursa bilemem ama şu anda böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum.” dedi.

Akşener, bununla birlikte Türkiye’nin ekonomik olarak sıkıştığına dikkat çekip “Damat Bey’i alması mümkün görünmüyor. Ekonomi açısından Türkiye’yi sıcak bir yaz bekliyor” dedi.