'İyi Parti'nin Mersin adayı belli oldu

Meral Akşener, "Mersin'de yeni bir isimle seçime gireceğiz, bugün gün içerisinde bildireceğiz. Mersin'de yarıştan kopmuş değiliz. Size bir sürprizimiz olacak. Adayımız var kazanacak bir aday. Yeni bir isim ama bildiğiniz bir isim." ifadelerini kullandı.

'İyi Parti'nin Mersin adayı belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Burhanettin Kocamaz’ın Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olamayacağına ilişkin Mersin İl Seçim Kurulu kararına, Demokrat Parti’nin yaptığı itirazı reddettikten sonra harekete geçen ‘İyi Parti’ Lideri Meral Akşener, Mersin’de yeni bir isimle seçime gireceklerini söyledi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da adayın, eski bakan Ayfer Yılmaz olduğunu duyurdu.

‘YENİ BİR ADAYIMIZ VAR’

Meral Akşener, “Mersin’de yeni bir isimle seçime gireceğiz, bugün gün içerisinde bildireceğiz. Mersin’de yarıştan kopmuş değiliz. Size bir sürprizimiz olacak. Adayımız var kazanacak bir aday. Yeni bir isim ama bildiğiniz bir isim.” ifadelerini kullandı.

‘İyi Parti’den Mersin adaylığı YSK tarafından reddedilen Burhanettin Kocamaz ise “İyi Parti’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı eski Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz olacak, kendisini destekliyorum” açıklamasında bulundu.