Meral Akşener: İdris Naim Şahin'i çok istiyorlar

'İyi Parti' Genel Başkanı Meral Akşener, partisi ve CHP'yle birlikte Ordu'dan ortak aday olabileceği söylenen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şain için "İdris Bey'i bizim il başkanımız ve Ordu teşkilatımız çok istiyor." dedi.

Meral Akşener: İdris Naim Şahin'i çok istiyorlar

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener, AKP’nin kurucularından olan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Ordu’dan belediye başkan adayı olmak istediği, parti teşkılatının da isteğinin bu yönde olduğunu söyledi.

Partisinin grup toplantısı sonrası bir grup gazeteciyle sohbet eden Akşener, kendisinin Şahin’le şu ana kadar bir görüşme yapmadığını ifade ederken “İdris Bey’i bizim il başkanımız ve Ordu teşkilatımız çok istiyor. Ama yine bildiğim kadarıyla İdris Naim Şahin, CHP ile işbirliği şartı ile aday olmak istiyor. Ama bunlar hep bana söylenenler” dedi.

CHP ile seçim işbirliği yapılan yerler arasında Ordu’nun olmadığını hatırlatan Meral Akşener, “CHP ile yaptığımız işbirliğinde Ordu yok. Ordu şu anda masada değil sonra ne çıkar hiç bilmiyorum. Bizim CHP ile görüşmeyi sürdüren arkadaşlarımız tam yetkili. Gelebilir de masaya ama şu anda İdris Bey’in şartı bu” diye konuştu.

Şahin’in adaylığı için görüşmeler yapıldığını CHP yönetimi de doğrulamıştı: