Meral Akşener: Atacağınız doğru adımları destekleyeceğiz, düşmanlık dilini bırakın

'İyi Parti' Genel Başkanı Meral Akşener açıklama yapıyor.

Meral Akşener: Atacağınız doğru adımları destekleyeceğiz, düşmanlık dilini bırakın

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçimlerine yönelik bir açıklama yapıyor.

Akşener’in açıklamaları şöyle:

”Hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçilen bütün kardeşlerimi tebrik ediyor başarılar diliyorum.”

“Şehidimiz için başsağlığı diliyorum. Malatya’daki sandık görevlisi arkadaşlarımızı kaybettik. Onlara da rahmet diliyorum.”

”Sandık milli iradenin tecellisinde en önemli adrestir. Bu adres mesajını vermiş ve iktidar partisini uyarmıştır. Millet İttifakı milletin duygularına tercüman olarak büyük bir başarı aldı.”

”İktidar miilletin dertlerini unuttu, milletimizi hatırlasın diye kulağını çekin dedik. Bu seçim bir ittifaklar seçimiydi. Siyasette rekabet aziz milletimizin işine yarar. Aziz milletimiz bu seçimde verdiği mesajla sürecin önünü açtı. Cesaret kazandı.”

”Atacağınız her doğru adımda destekleyeceğiz, atacağınız her yanlış adımda millet olarak karşınızda dimdik duracağız.”

”Cumhurbaşkanı’na çağrımı yineliyorum, milleti germeyin, yormayın, bıktırmayın. Yarınndan itibaren kırdığınız kalpleri tamir edin. Milletimize kibirle yukarıdan bakmaya devam ederseniz bilin ki Türk milleti sahipsiz değildir.”

”Uşak ve Balıkesir’de adaylarımız öndedir. Algı operasyonu yapılmak istenmektedir.”

”Türkiye’deki herkesin gözü, İstanbul’daki sandık sonuçlarının üzerindedir. İmamoğlu henüz açılmamış sandıkların sonuçlarıyla kazanmış olacaktır.”