Menzilci patronlardan yeni başkanlara ziyaret: Şimdi projelerimizi hayata geçirme zamanı

AKP destekli Menzil tarikatının finansal ayağı olan TÜMSİAD, yeni seçilen AKP'li başkanlarla bir araya gelip hayata geçirecekleri "proje"leri konuştu.

Menzilci patronlardan yeni başkanlara ziyaret: Şimdi projelerimizi hayata geçirme zamanı

AKP desteğiyle büyüyen dinci yapılanmalar arasında siyasette ve ticaretteki faaliyetleriyle öne çıkan Menzil tarikatı, Güneydoğu’da etkin olduğu illerden biri olan Urfa’da seçim sonrası seçilen başkanlara “ziyaret”lere başladı.

Tarikatın patron örgütlenmesi olan TÜMSİAD’ın Şanlıurfa Yönetim Kurulu, M. Sadık Sade Başkanlığında Büyükşehir ve Karaköprü Belediyesini ziyaret etti. Heyetin Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaretinde AKP MKYK Üyesi Vildan Polat ile AKP Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Müjde Sakar da hazır bulundu.

Burada konuşan Sade, “Yaklaşık iki milyon kişi yaşıyormuş gibi hesap yapılan ve ödenek gönderilen ancak aslında 2 buçuk milyona hizmet veren bir Büyükşehir Belediyemiz var. Urfa’ya Büyükşehir Başkanı olan kişinin işi hep zor olmuştur. Bizler hem bir iş adamları derneği olarak hem de Şanlıurfalı olarak şehrimizin sorunlarına duyarlıyız ve çözüm üretimi konusunda elimizden geleni yapmaktayız. Yaptığı tüm hayırlı hizmetlerde yanlarında olacağız. Ben ve arkadaşlarım kendilerine başarılar diliyoruz. Başkanımızla Seçim sürecinde de görüşmüş ve hazırladığımız raporları takdim etmiştik. Şimdi bu projelerin hayata geçirilmesi zamanıdır” ifadelerini kullandı.

“URFA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

AKP’li başkan Beyazgül ise TÜMSİAD’ın icraatlarıyla “her zaman farklı bir çizgi oluşturduğunu ve hizmet süresince bu fikirlerinden istifade edeceklerini” söylerken “Şanlıurfa’lı hemşerilerimize hak ettikleri bir Belediye hizmeti sunma gayretindeyiz. Bu anlamda görüşleriniz bizim için çok değerlidir. Sık sık istişareler gerçekleştirerek bu memleketi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Heyet daha sonra AKP’li Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi de makamında ziyaret ederek, yeni dönem için başarılar diledi.