'Memlekete Sol Gerek' toplantıları tüm Türkiye'de: Ülkenin komünist partisi mücadeleye çağırıyor

Türkiye Komünist Hareketi tarafından düzenlenen "Memlekete Sol Gerek" toplantıları son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul, Samsun, Trabzon ve Eskişehir'de toplantılar yapıldı.

'Memlekete Sol Gerek' toplantıları tüm Türkiye'de: Ülkenin komünist partisi mücadeleye çağırıyor
Türkiye Komünist Hareketi (TKH) tarafından düzenlenen “Memlekete Sol Gerek” toplantıları geçtiğimiz hafta sonu da devam etti. Tüm Türkiye çapında yapılan toplantılara parti üyeleri ve dostları katıldı.

Türkiye ve dünya siyasi değerlendirmeleri ile birlikte, Parti’nin yakın dönem politikalarının paylaşıldığı toplantılarda, Parti dostları ile fikir alışverişinde bulunuldu. Parti’ye ve örgütlenmeye dair soruların ele alındığı buluşmalar Parti’nin yaygınlaştırılması ve büyütülmesi çağrısı ile sona erdi.

Geçtiğimiz iki haftadır yapılan toplantılara bu hafta İstanbul Küçükçekmece, Avcılar, Bakırköy ve Kadıköy ile Eskişehir, Trabzon, Amasya ve Samsun oturumları eklendi.

TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

Önümüzdeki haftalarda da “Memlekete Sol Gerek” toplantıları tüm Türkiye’de yapılmaya devam edilecek. 30 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da Sancaktepe ve Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapılacak toplantıları, 8 Aralık tarihinde İzmir ve Kocaeli, 22 Aralık tarihinde ise Ankara takip ediyor.

Sancaktepe’deki buluşma TKH Sancaktepe ilçe örgütünde saat 18:30’da, Kartal Uğur Mumcu buluşması ise saat 19:00 Uğur Mumcu Mahallesi Çevre Kültür Dayanışma Derneği’nde (UMDER) yapılacak.

 

İZMİR, KOCAELİ, KARTAL, UĞUR MUMCU Memlekete Sol Gerek