'Memlekete Sol Gerek' toplantıları tüm Türkiye'de: Sosyalizme güç verin

Türkiye Komünist Hareketi tarafından düzenlenen "Memlekete Sol Gerek" toplantıları son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul, Dersim, Diyarbakır ve Van'da toplantılar yapıldı.

'Memlekete Sol Gerek' toplantıları tüm Türkiye'de: Sosyalizme güç verin

Tüm Türkiye’de “TKH Kendini Anlatıyor” üst başlığı ile düzenlenen toplantıların Dersim, Diyarbakır ve Van ayakları gerçekleşti. TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek’in katıldığı toplantılarda Parti’nin yakın dönem siyasi hedefleri paylaşılırken, özellikle Parti’nin ülke sathında örgütlenmesinin önemi vurgulandı. Bununla birlikte Parti’ye güç vermenin aynı zamanda sosyalizme güç verilmesi anlamına geleceğine de işaret edilerek, örgütlü mücadeleye katılım çağrısı yapıldı.

İSTANBUL’DA DÖRT NOKTADA TOPLANTILAR YAPILDI

Geçtiğimiz hafta İstanbul İkitelli ve Bağcılar’da yapılan toplantılardan sonra bu hafta da Maltepe, Kartal, Gazi Mahallesi ve Çekmeköy’de toplantılar düzenlendi. TKH MK üyelerinin konuşmacı olarak katıldığı toplantılarda ülke ve dünya siyasetinin değerlendirilmesi ile birlikte Parti’nin ne yapmaya çalıştığı anlatıldı. Bununla birlikte katılımcıların katkıları ve görüşlerinin alındığı toplantıda, katılımcılar Türkiye Komünist Hareketi’nde örgütlenmeye davet edildi.

TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

“Memlekete Sol Gerek” buluşmaları önümüzdeki haftalarda tüm Türkiye’de farklı noktalarda yapılacak toplantılar ile devam edecek. Toplantıların takvimi şu şekilde:

'Memlekete Sol Gerek' toplantıları tüm Türkiye'de: Sosyalizme güç verin