Mekke'de grev 5. gününde: Bıkmadan usanmadan haykıracağız inşaat işçisi köle değildir!

Ödenmeyen hakları için greve çıkan gurbetçi işçiler, direnişlerine ikinci gününde devam ediyor. İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası( İYİ-SEN) öncülüğünde greve çıkan işçiler grevin 5. gününde 'Bıkmadan usanmadan haykıracağız inşaat işçisi köle değildir' diyerek kararlılıklarını gösterdi.

Mekke'de grev 5. gününde: Bıkmadan usanmadan haykıracağız inşaat işçisi köle değildir!
HABER MERKEZİ

Suudi Arabistan’ın Mekke kentinde Baytur firmasına bağlı Aysekar inşaat firmasında çalışan inşaat işçilerinin aylardır ödenmeyen ücretleri nedeniyle 4 gün önce başlattığı grev 5. gününe girdi.

İnşaat ve Yapı İşçileri (İYİ-SEN) öncülüğünde devam eden ve ses getiren eyleme karşılık firmadan şimdiye dek bir dönüş yapılmazken işçiler her gün bir video paylaşarak kararlılıklarını dile getiriyor.

Yaptıkları bugünkü açıklamada, “Baytur ve Aysekar firma yetkililerine sesleniyoruz. Sanmayın ki yorulup pes ederiz. Biz sadaka istemiyoruz Emeğimizi hakkımızı istiyoruz. Taleplerimiz yerine getirilene kadar bıkmadan usanmadan haykıracağız İnşaat işçileri köle değildir!” diyen işçiler, tüm yetkili kurumları göreve davet ettiklerini belirtti.