Mehmet Metiner'in Star'da yer bulamayan yazısı: Adam değilsiniz

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner "bir süreliğine" Star gazetesinde yazmayacağını açıkladı.

Mehmet Metiner'in Star'da yer bulamayan yazısı: Adam değilsiniz

Eski AKP İstanbul Milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner’in son yazısına gazetesinden tırpan geldi. Metiner, bunun üzerinden yaptığı açıklamada, yazılarını artık Twitter’dan yayımlayacağını duyurdu.

Metiner, Star’da yayınlanamayan yazısında, geçtiğimiz Salı günü Habertürk TV’ye konuşan eski bakan Ali Babacan’a yükleniyor. “Adam değilsiniz!” başlıklı yazıda Metiner, Babacan’ı “ihanet”le itham ediyor.

Metiner yazısında, AKP içerisindeki kimi çevrelere de isim vermeden tepki gösterip “Türlü dedikodulara ve iftiralarla itibar suikastlarına ve algı operasyonlarına maruz kaldık. Bizi kendi Reis’imizden, Reis’imizi de bizden kopartmaya dönük sureti haktan görünen hamleler hamdolsun tutmadı. Öfkemizi tetikleyen hamleler yaptılar. Ama biz nefsimize uyup ihanetçilerden olmadık. Reis’imizin arkasında dimdik durmaya devam ettik. Bu net tavrımızı ve değişmeyen çizgimizi gören o alçaklar bu kez başladılar şöyle demeye; ‘Reis’in gözüne girip bir koltuk kapmaya çaışıyor. Tek amacı bu.’ Herkesi kendileri gibi gören o alçaklara söylenecek çok söz var. Ama en kestirmeden söyleyeyim, adam değilsiniz. Siz o makamların adamı değildiniz. Reis’in sayesinde hak etmediğiniz makamlara getirildiniz. Kendinizi marka sayacak kadar kibir abidesi olarak tepemizde tutulsunuz. Reis’in hatırına size sevgide ve saygıda kusur etmedik.” ifadelerini kullanıyor.

Odatv’de yer alan habere göre; Metiner, Star gazetesiyle bir sorununun olmadığını ancak bir süre Star’da yazmayacağını söyledi. “Haftada 2 gün yazı yazması nedeniyle anlık gelişmelere yönelik yazı yazamadığını” söyleyen Metiner, bundan sonra daha sık yazarak sosyal medya üzerinden paylaşacağını ifade etti. Bu yöntemle okuyucularına ulaşacağını söyleyen Metiner, gerekli görürse tekrar Star’da yazabileceğini ifade etti.