Meclis'te 'kendini mıncıklatan trol' kavgası

Genel Kurul'da Melih Gökçek için "Kendini mıncıklamak için belediye kasasından aylığı 3 bin 800 liraya masöz tutuyor" denilmesi üzerine Meclis karıştı.

Meclis'te 'kendini mıncıklatan trol' kavgası

TBMM Genel Kurulu’nda, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in görevi döneminde belediye bütçesinde yaptığı iddia edilen “masöz harcamaları” kavga çıkardı.

Genel Kurul’da konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Gökçek’i kastederek, “Sosyal medyada trollük yapan bir eski belediye başkanının yaptıklarından kendisinin bile utandığını” söyledi. Ağbaba “Bu trol, kendini mıncıklamak için belediye kasasından aylığı 3 bin 800 liraya masöz tutuyor” dedi.

Bu sırada AKP ile CHP milletvekilleri arasında karşılıklı laf atmalar yaşandı. Tartışmanın uzaması üzerine milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Meclis Başkanvekili Celal Adan, milletvekillerini yerlerine oturmaları konusunda uyardı. Adan, gerilimin sürmesi üzerine birleşime ara verdi.

Verilen arada da bir süre devam eden gerginlik milletvekillerinin araya girmesiyle yatıştı.

“YENİ Mİ GÖRDÜNÜZ?”

AKP’li Melih Gökçek, iddialara karşı yaptığı açıklamasında şöyle demişti:

“Benim parasını belediyeden ödeyip yanımda bir masör çalıştırmam haysiyetsizliktir. Bunu söyleyip ispat etmeyenler de haysiyetsizin en önde gidenleridir. İddialarınızı kadın atıldıktan 1 buçuk sene sonra tutulan zabıtla mı ispat edeceksiniz? Göreve geleli 9 ay oldu. Olayı yeni mi gördünüz?”