'Meclis'e girerken 3 bin polis, tepede 4 tane helikopter... Allah Tayyip Erdoğan'a kolaylık versin...'

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis’e, binlerce koruma ve uzun namlulu silahları bulunan özel harekat polisleriyle birlikte geldiğini söyleyerek, “Allah Tayyip Erdoğan’a kolaylık versin." dedi.

'Meclis'e girerken 3 bin polis, tepede 4 tane helikopter... Allah Tayyip Erdoğan'a kolaylık versin...'

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay,  AKP’li Cumhurbaşkanı  Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısı nedeniyle Meclis’e, binlerce koruma ve uzun namlulu silahları bulunan özel harekat polisleriyle birlikte geldiğini anlattı.

KRT televizyonunda Savaş Kerimoğlu’nun sunduğu “Siyaset Gündemi” isimli programda konuşan Altay, Erdoğan’ın ellerinde uzun namlulu silahlar olan korumalarla Meclis binası içerisine girmesine ise tepki gösterdi.

Altay, “Dışarıda olabilir belli bir koruma imkanı. Ama Meclis’te zaten bir koruma organizasyonu var. Bir Cumhurbaşkanı TBMM’ye girdiğinde onla birlikte 3 bin tane polis, uzun menzilli silahlı komandolar, bir de 4 tane helikopter Meclis’in tepesinde geziyor ise herşeyi bir tarafa bırakın Allah Tayyip Erdoğan’a kolaylık versin. Yani Meclis’e böyle giren bir insanın içerisinde bulunduğu korku hali sadece FETÖ’den kaynaklı olamaz. Bu kadar eziyet eden bir insan her şeyden kuşkulanır.” ifadelerini kullandı.