MEB'in müdürünün 10 Kasım rahatsızlığı: İslam alimlerinin kemikleri sızladı

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Bazı arkadaşlarımızın paylaşımlarının, İskilipli Atıf hocanın ve bir çok islam aliminin mezarda kemiklerini sızlattığını görüyor gibiyim..." dedi.

MEB'in müdürünün 10 Kasım rahatsızlığı: İslam alimlerinin kemikleri sızladı

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Ertuğrul Yıldız, 10 Kasım günü Atatürk için verilen anma mesajlarından rahatsız oldu.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Eğitim Bir-Sen’in İl Şube Sekreteri olan Yıldız, 10 Kasım’da yapılan paylaşımları kastederek, İngiliz destekli Teâli-î İslâm Cemiyeti kurucusu İskilipli Atıf’ın ve bir çok İslam aliminin “kemiklerinin sızlatıldığını” savundu.

Ertuğrul Yıldız, paylaşımında, “Bugün, Eksen kaymasının Nirvanaya ulaştığı bir gün…!!! Bazı arkadaşlarımızın paylaşımlarının, İskilipli Atıf hocanın ve bir çok islam aliminin mezarda kemiklerini sızlattığını görüyor gibiyim… Yazık çok yazık…” ifadelerini kullandı.

 

Yıldız, tepki çeken mesajının ardından daha sonra ise Atatürk’ü “Bu millet yaptıklarını asla unutmayacak…” ifadesi yer alan bir paylaşım yaparak “andı”.