Mansur Yavaş'tan hologramlı miting

Millet İttifakı'nın Ankara adayı Mansur Yavaş, Kuğulupark'ta 'hologram' miting düzenledi.

Mansur Yavaş'tan hologramlı miting

CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, Kuğulu Park’ta yapılan mitinginde sahneye yansıtılan hologram ile Ankaralılara seslendi.

Ankara’yı modern kent haline getirecek projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Yavaş, Ankara’da 17 yıldır hükümetle aynı partiden olan bir yönetimde olduğunu belirterek buna rağmen hiçbir sorunun çözülemediğini ifade etti.

‘Beka söz konusu olsa başta ben devletimizin yanında yer alırım’

İktidar ile aynı partiden olmamasına karşılık Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin önemli işler yaptığına dikkati çeken Yavaş, “Beka söz konusu olsa ben başta olmak üzere buradaki topluluk, bu kadar vatansever insan devletimizin, milletimizin yanında yer almaz mı?” diye konuştu.

Ankara’da belediye başkanlığı görevi yerine getirirken kimseyi ayrıştırmayacağını vurgulayanYavaş, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sizlere yaptığımız hizmetler, sizlerden alınan vergilerle yapılıyor. Bunun için hiç kimseyi ayrıştıramayız. Herkese hizmet etmek zorundayız. 31 Mart akşamı açık farkla kazanacağız. Ama ‘zafer kazandık’ demeyeceğiz. Ankara’nın 5 yıllık verdiği görev olarak göreceğiz. Mutlu, huzurlu, katılımcı, şeffaf yönetim gerçekleştireceğiz. Seçime az süre kaldı. Hep birlikte daha çok çalışarak kendimizi anlatmak suretiyle hep birlikte kazanacağız. Başarı hepimizin olacak.”