Manisa Soma'da kadın cinayeti: 26 yaşındaki kadın, ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Manisa'nın Soma ilçesinde 26 yaşındaki kadın, ayrı yaşadığı iddia edilen eşi tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü

Manisa Soma'da kadın cinayeti: 26 yaşındaki kadın, ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi. Manisa Soma’da bir kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürüldü.

Mehmet K. (32), boşanma davaları devam eden eşi Türkan K.’yi (26) öldürüp, sevgilisi Zekeriya B.’yi (37) ise aynı bıçakla yaralayıp kaçtı. Jandarma, Mehmet K. ve olay anında yanında bulunduğu ileri sürülen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Mehmet K., 5 yıldır ayrı yaşadığı, boşanma davaları süren eşi Türkan K.’nin Anafartalar Caddesi’ndeki evine geldi. Mehmet K. ile Türkan K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Mehmet K., yanında getirdiği bıçakla Türkan K.’ye saldırdı.

ÖLDÜRDÜ, KAÇTI

Saldırıyı engellemeye çalışan Zekeriya B.’yi de yaralayan Mehmet K. kaçtı. Türkan K., vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden bıçak darbeleri nedeniyle yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Zekeriya B. ise gürültüleri duyan komşuların ihbarıyla gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Soma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Zekeriya B.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Soruşturma başlatan jandarma, saldırgan Mehmet K. ve olay anında yanında bulunduğu ileri sürülen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)