'Mağdur Babalar'ın başkanından şaşırtmayan sözler: Emine Bulut'un katilini 'aslan parçası' diyerek kutladı!

Kadınların kazanılmış haklarının ellerinden alınmasına yönelik kamuoyu oluşturmaya çalışan ve AKP'ye yakın medya tarafından da mağdur oldukları gerekçesiyle sık sık gündeme getirilen derneklerden biri olan Boşanmış Mağdur Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'un katilini kutlayarak 'yüreğim buz gibi oldu' ifadelerine yer verdi.

'Mağdur Babalar'ın başkanından şaşırtmayan sözler: Emine Bulut'un katilini 'aslan parçası' diyerek kutladı!

‘Boşanmış Mağdur Babalar’ adı altında İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı Kadına Yönelik Şiddetin Engellenmesine Dair Kanuna karşı faaliyette bulunan derneğin başkanı Muhammet Özen, eski eşi tarafından vahşice katledilen Emine Bulut’un katili Fedai Baran’ı ‘aslan parçası’ diyerek kutladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özen, “Aslan parçası, meydanda karıyı boğazlamış. Yüreğim buz gibi oldu. Biz bu kahraman kadar olamadık. Benim yetişkin kızım anasının genç sevgilisinin yanında hangi babanın buna ciğeri dayanır diyen yok. Gerçek katil Ömer Uğur Gençcan ve onu oraya atayan AKP’liler ve birgün mutlaka yargılanacaklar” ifadelerinde bulundu.

Özen’ in mesajında hedef aldığı Ömer Uğur Gençcan’ın ise boşanma davalarına bakan Yargıtay 2’nci Hukuk Dairesi Başkanı olduğu öğrenildi.

Muhammet Özen, daha önce bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada “Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum” ifadelerine yer vermesi nedeniyle ‘tahrik ve suçluyu övme’ suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmıştı.