Kuzey Irak'ta bir asker silah kazası sonucu hayatını kaybetti

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde devam eden askeri operasyonlarda meydana gelen bir silah kazasında Piyade Uzman Onbaşı Mahmut Mücahit Ülgen'in (22) hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kuzey Irak'ta bir asker silah kazası sonucu hayatını kaybetti

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde devam eden askeri operasyonlarda meydana gelen bir silah kazasında Piyade Uzman Onbaşı Mahmut Mücahit Ülgen’in (22) hayatını kaybettiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Irak kuzeyinde devam eden operasyonlarda meydana gelen silah kazası neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuzey Irak’ta Hakurk’taki Daylatepe Üs Bölgesi’nde sürdürülen operasyonlar sırasında, bu sabah saat 07.00 sıralarında silah kazası meydana geldi. Olayda Piyade Uzman Onbaşı Mahmut Mücahit Ülgen hayatını kaybetti. Sinop nüfusuna kayıtlı Şehit Mahmut Mücahit Ülgen’in İstanbul’da oturan babası Hüseyin ve annesi Kamer Ülgen’e acı haber ise askeri yetkililerce verildi.