Kuvvetli kar yağışı uyarısı

İç Anadolu, İç Ege ve Marmara bölgelerinde kar bekleniyor. Yağışların İstanbul'da da yüksek kesimlerda kar şeklinde olabileceği değerlendiriliyor.

Kuvvetli kar yağışı uyarısı

Meteoroloji’nin tahminlerine göre bir süredir yurdun Doğu illerinde etkili olan kar yağışının Batı’da da etkili olmaya başlayacak.

Buna göre Marmara’nın doğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Ağrı, Muş, Bitlis, Şırnak ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul’da bugün ve yarın etkili olacak şiddetli rüzgar hissedilen hava sıcaklığını düşürecek. Dün gece itibariyle İstanbul’da etkili olmaya başlayan kar yağışı bugün de yer yer kendisini gösterecek.

İstanbul’da yarın ise hava sıcaklığının 7 derece (hissedilen 1 derece) ve yağışların ise yağmur şeklinde görüleceği belirtiliyor.