Küçükçekmece'de yine çocuk kaçırma girişimi!

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde ciple dolaşan kişiler dokuz yaşındaki bir kız çocuğunun bileklerinden tutup sürükleyerek araca bindirmeye çalıştı.

Küçükçekmece'de yine çocuk kaçırma girişimi!

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde ciple dolaşan kişiler dokuz yaşındaki bir kız çocuğunun bileklerinden tutup sürükleyerek araca bindirmeye çalıştı. Çocuğun çığlıklarını duyan annesinin bağırmasıyla panikleyen şüpheliler, çocuğun telefonunu alıp kaçtı.

Şüpheliler sonrasında bir kadının yanına yanaşıp çantasını alıp uzaklaştı. O anlar güvenlik kameralarıyla kaydedildi.

‘TELEFONU ALARAK HIRSIZLIK SÜSÜ VERMEYE ÇALIŞTILAR’

Kızının çığlığını duyan Anne Gülserin Ç. şunları anlattı: “Biz kapıya çıktık, bebeğim vardı kucağımda, geldik yürümeye başladık oğlumun elinde top vardı. Top yokuştan aşağı düştü, kızım da peşinden gitti. Kızım yokuştan aşağı inince araba da hareket etti. Kızım yokuştan inince araçtakiler kızımı tutup sürüklemeye başladı. Beş 10 metre sürüklediler. ‘Kızımı kaçırıyorlar’ diye çığlık attım, bebeğim kucağımda koşmaya başladım. Koşmaya başlayınca o tabii panikledi. Dizlerinin üzerine düştü, kalktı kızımı bıraktı, telefonu aldı. Hırsızlık süsü vermeye çalıştı.”

Şüphelilerin kaçırmaya çalıştığı F.Ç. de şunları söyledi: “Abimin topu elinden kaçtı, Annemin telefonu da benim elimdeydi. Top kaçınca ben peşinden gittim. Orada araba yanıma yaklaştı. Arkadan da birisi koştu. İki bileğimden tutarak beni arabaya doğru sürükledi. Sonra annem arkadan bağırınca elimdeki telefonu görüp aldı. Arabayı hızlı bir şekilde sürüp gittiler.”

KÜÇÜKÇEKMECE’DE BİR HAFTA İÇİNDE ÜÇÜNCÜ VAKA

Geçen hafta Küçükçekmece’de beş yaşındaki bir kız çocuğu cinsel saldırıya uğramış, fail tutuklanmıştı.

Öncesinde yine aynı ilçede yedi yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği suçlamasıyla 37 yaşındaki bir kişi gözaltına alınmıştı.