Komünistlerden açıklama: FETÖ üyeleri hapiste ancak fikirleri iktidardadır!

Türkiye Komünist Hareketi'nden açıklama: FETÖ, sizin ABD ile kurduğunuz derin devletin çocuğudur!

Komünistlerden açıklama: FETÖ üyeleri hapiste ancak fikirleri iktidardadır!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH), AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Bugün eğer Türkiye’de daha büyük oranda devleti ele geçirmek için harekete geçmiş FETÖ gibi yapılar varsa bunun temel sebebi dine ve dindarlara dönük baskıdır” sözleri üzerine “FETÖ, sizin ABD ile kurduğunuz derin devletin çocuğudur!” başlıklı bir açıklama yaptı.

“Bu FETÖ’nün aklanması girişimidir” denilen açıklamada “FETÖ’nün çıkışını dine baskıya dayandırmak tarihi gerçekleri ters yüz etmektir. Ülkemizde yıllardır sola, devrimcilere ve sosyalistlere baskı yapıldığını herkes bilmektedir.” ifadeleri yer aldı.

TKH’nin “Komünistler diyor ki: FETÖ, sizin ABD ile kurduğunuz derin devletin çocuğudur!” başlıklı açıklamasının tamamı şöyle:

AKP, kendisini FETÖ’den kurtarmaya çalışıyor. Kendisine her türlü muhalefeti FETÖ’cülükle savuşturmaya çalışırken FETÖ’yü savunmaya da devam ediyor.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Bugün eğer Türkiye’de daha büyük oranda devleti ele geçirmek için harekete geçmiş FETÖ gibi yapılar varsa bunun temel sebebi dine ve dindarlara dönük baskıdır” demiştir.

Bu FETÖ’nün aklanması girişimidir. FETÖ’nün çıkışını dine baskıya dayandırmak tarihi gerçekleri ters yüz etmektir. Ülkemizde yıllardır sola, devrimcilere ve sosyalistlere baskı yapıldığını herkes bilmektedir.

Ülkemizde yıllardır cemaat ve tarikat adıyla bütün dini-şeriatçı oluşumlar bizzat devlet tarafından desteklenmiş ve korunmuştur. FETÖ’nün arkasındaki güç, NATO ve ABD emperyalizmiyle ortak kurulan gladio örgütlenmesidir!

Kanlı Pazar’ı unutmadık! Yeşil Kuşak projesini bilmeyen yoktur. FETÖ’nün altını kazırsanız, gerçekler ortaya çıkacaktır!

Bu kafayla FETÖ ile mücadele edilemez!

Bir kez daha görülmüştür ki, FETÖ üyeleri hapiste ancak fikirleri iktidardadır!