'Komünist Başkan'dan yine takdir toplayacak hareket

“Komünist Başkan” Fatih Mehmet Maçoğlu, Ovacık Belediyesi’nin; tesislerini, demirbaşlarını ve maddi durumunu tüm açıklığıyla, sorunsuz ve kavgasız bir şekilde yerine gelen isme devretmesiyle yine takdir topladı.

'Komünist Başkan'dan yine takdir toplayacak hareket

31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen illerden biri Dersim’di. Seçimlerde, zafer kazanan Ovacık Belediye Başkanı ve Türkiye Komünist Hareketi’nin (TKH) de desteklediği Dersim Demokratik Halk Dayanışması’nın (DDHD) Dersim Merkez adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, seçimlerde yüzde 32.77 oy oranı ile Dersim Belediye Başkanı seçilmişti.

Dersim’de çalışmalara başlayacak olan “Komünist Başkan” Maçoğlu, Ovacık Belediye Başkanlığı’nı ise, Ovacık’ta yüzde 37.12 oy oranıyla kazanan CHP’li Mustafa Sarıgül’e devretti.

Türkiye İstanbul’daki seçimleri ve tartışmaları konuşurken Dersim için kolları sıvayan “Komünist Başkan”, Ovacık Belediyesi’ni, tüm şeffaflığıyla devrederken, Ovacık Belediyesi’nin resmi Twitter hesabından devir işlemini de tüm Türkiye ile paylaştı. Resmi hesaptaki paylaşıma, “Devir teslimimizi gerçekleştirdik, seçilen başkana başarılar dileriz” notu düşüldü.

Maçoğlu, Ovacık Belediyesi’nin; tesislerini, demirbaşlarını ve maddi durumunu tüm açıklığıyla, sorunsuz ve kavgasız bir şekilde devretmesiyle yine takdir topladı.

İşte o paylaşım ve devir kağıtları: