Kocaeli Kartepe'de işten atılan 29 yaşındaki işçi bunalıma girerek intihar etti

Kocaeli Kartepe'de fabrikada çalışan işçi, mesaiye kalmayı reddedince işten atılması üzerine bunalıma girerek hayatına son verdi.

Kocaeli Kartepe'de işten atılan 29 yaşındaki işçi bunalıma girerek intihar etti

Kartepe Suadiye Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan 29 yaşındaki Salih Sakin geçtiğimiz Perşembe günü mesaiye kalmak istemeyince işten çıkartıldı.

İşten çıkartıldığını öğrenince bunalıma girdiği öne sürülen Sakin, bir arkadaşının Suadiye İfraziye Mahallesinde bulunan kulübesine giderek birkaç gün orada kalmak istedi. Arkadaşından kulübenin anahtarı alan ve tek başına kulübede kalan Sakin’den haber alamayan arkadaşı sabah saatlerinde kendisini kontrol ekmek için kulübeye geldiğinde kendisini yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Sakin’in arkadaşına ait av tüfeğiyle intihar ettiği belirtildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli Denge gazetesinin haberine göre, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Sakin’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından Sakin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Salih Sakin’in cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Sakin’in çalıştığı iş yerinde mesaiye gitmediği için işten çıkartıldığı ve bu nedenle bunalıma girdiği için intihar ettiği iddia edildi.

Bekar olan Salih Sakin’in cenazesi Arslanbey Hayırsevenler Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Arslanbey Mezarlığında defnedildi.