Kız öğrenciye çarpıp kaçan sürücü serbest: Kızımı hastaneye yetiştiriyordum

İstanbul Esenyurt’ta, lüks aracıyla bir kıza çarpan sürücünündaha sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği görüntüler geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Yakalanan sürücünün ifadesinde, "Kızımı hastaneye yetiştiriyordum. Birine çarptığımı gördüm.Geri baktığımda ayağa kaltığını gördüm ve hastaneye devam ettim" dediği belirtildi.

Kız öğrenciye çarpıp kaçan sürücü serbest: Kızımı hastaneye yetiştiriyordum

İstanbul Esenyurt’ta yaşandığı öğrenilen ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir görüntüde lüks bir aracın yolda yürüyen bir kız öğrenciye çarptığı ve sonrasında olay yerinden uzaklaştığı görülmüştü.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında yaşanan olaya ait olduğu anlaşılan görüntülerde çarpmanın etkisiyle havada takla atıp başının üstüne düşen 15 yaşındaki M.K.S. hastanede sürücüden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Hürriyet gazetesinde ifadesine yer verilen sürücü F.K. “Kızım hastalandı. Aceleyle evden çıktık. Yolda direksiyon hakimiyetimi kaybettim. birine çarptığımı fark ettim. Kaza yerinden ileride durdum. Geri dönüp baktığımda çarptığım kızın ayağa kalktığını gördü. Kızımı hastaneye yetiştirmek için yola devam ettim. Hastaneye gittikten sonra geri döndüm ama çarptığım kız olay yerinde yoktu” dedi.

F.K. sevk edildiği adliyedeki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.