Kılıçdaroğlu'na saldırı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Aydın'da saldırı düzenlendi. Ezan okununca konuşmasına ara veren Kılıçdaroğlu'na birkaç yumurta fırlatıldı. Yumurtalar Kılıçdaroğlu'na isabet etmedi.

Kılıçdaroğlu'na saldırı

Aydın’ın ilçelerine ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuşadası Belediye önünde toplananlara seslendiği sırada ezan okunmaya başlayınca konuşmasına ara verdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu’na doğru birkaç yumurta fırlatıldı. Yumurtalar Kılıçdaroğlu’na isabet etmedi.

Yumurta, Kılıçdaroğlu’nun yaklaşık 1,5 metre önüne düşerken korumalar da CHP Genel Başkanı’nı koruma altına aldı. Daha sonra konuşmasına devam eden Kılıçdaroğlu, “Hiç endişe etmeyin ne olursa olsun tek güvencem sizlersiniz. Bu ülkenin insanını seviyorum ve güveniyorum. Adalet duygusuna güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar bu kardeşiniz Türkiye’nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağım.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını yaptığı sahneye doğru yumurta atan bir kişi gözaltına alındı.

Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin insanını seviyorum ve güveniyorum. Adalet duygusuna güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar bu kardeşiniz Türkiye’nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağım.” dedi.