Kıbrıslı piskopos: Anne hamileyken anal seksten zevk alırsa çocuğu eşcinsel olur

Akaki'deki bir ilkokulda konuşan piskopos, 'Kadın bu sırada anal seksten haz alırsa bir arzu doğuyor ve bu arzu çocuğa da geçiyor

Kıbrıslı piskopos: Anne hamileyken anal seksten zevk alırsa çocuğu eşcinsel olur

Güney Kıbrıs’ın Güzelyurt (Morphou) Piskoposu Neophytos ‘hamilelik sırasında anal seks yapılması durumunda doğacak çocuğun eşcinsel olacağı’ dalga konusu oldu.

Daily Mail’in aktardığına göre Akaki’deki bir ilkokulda konuşan piskopos, ‘Kadın bu sırada anal seksten haz alırsa bir arzu doğuyor ve bu arzu çocuğa da geçiyor dedi.

ORTODOKS KİLİSESİNİN DÜŞÜNCELERİ

‘Ruhsal diyaloglar toplantısı’ isimli konuşmalarında her yaştan insanların sorularını yanıtlayan Piskopos, ‘Eşcinsellik ebeveynlerin cinsel ilişkisi sırasında ya da hamilelik döneminde meydana geliyor ve ebeveynlerin anormal bir cinsel eyleminin ardından geliyor. Daha açık konuşmak gerekirse, anal seks sonrasında. Kadın bundan zevk alırsa, bir arzu doğuyor ve bu arzu çocuğa geçiyor’ dedi.

Yaptığı açıklamanın internette milyonlarca kişiye ulaşmasının ardından, ‘Benim anlattıklarım Ortodoks kilisesinin düşünceleri’ dedi.

KADIN ORAL SEKSTEN HOŞLANIRSA ÇOCUK DİŞÇİ Mİ OLUR?

Kıbrıs’taki bir LGBTI oluşumunun paylaştığı videoya yapılan yorumlarda, ‘Öyleyse kadın oral seksten hoşlanırsa çocuk dişçi mi olur?’ diyerek psikoposla dalga geçtiler

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, 1998’de eşcinselliği suç olmaktan çıkarmıştı.