Katliamın yıldönümünde böyle yazdı: Ne yiğitler çıkarmış, Kahraman... Maraş!

AKP'nin sosyal medya trollerinden Tuğrul Selmanoğlu, Maraş Katliamı'nın yıldönümünde "Adın da kendin gibi Kahraman... Maraş!" diye yazdı.

Katliamın yıldönümünde böyle yazdı: Ne yiğitler çıkarmış, Kahraman... Maraş!

Resmi rakamlara göre 111 kişinin faşist çetelerce katledildiği Maraş Katliamı’nın yıldönümünde AKP’nin sosyal medyada öne çıkan trollerinden Tuğrul Selmanoğlu’nun yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.

Selmanoğlu, katliamın 41. yıldönümüne girileceği saatlerde “Maraş diyorum ne enteresan bir yer… Nasıl bir toprağı varsa, ne yiğitler çıkarmış… Adın da kendin gibi Kahraman… Maraş!” diye yazdı.

Katliama övgü olarak yorumlanan bu ifadeler , sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti.

Selmanoğlu, yerel seçim öncesine kadar AKP’nin yayın organlarından Haber 7‘de yazıyordu. Yandaş isim, AKP’nin etkinliklerinde ve kimi TV programlarında da dönem dönem “yorumcu” olarak boy gösteriyor.

NECİP FAZIL’LA SÜTÇÜ İMAM’I KASTETMİŞ!

Tuğrul Selmanoğlu daha sonra bir “açıklama” yaptı. Selmanoğlu, “Dün attığım şu tweeti Maraş olaylarına bağlamak nasıl bir şerefsizliktir? Sanki orada katledilenler Kahramanmaraşlı değilmiş gibi, Her Kahramanmaraşı öven o olayı övmüşmü oluyor? Allah bu milletin Alevisi ile Sünnisi ile birliğini beraberliğini sizin gibilerden korusun…” dedi.

Selmanoğlu, “Aklı başında her insan bu tweetimden kastımın, Sütçü Imam gibi, Necip Fazıl gibi, Abdurrahim Karakoç gibi, Mahsuni Şerif gibi vatan evlatlarını kastettiğimi bilir…” ifadelerini kullandı.