Katil zanlısı istedi, Ekşi Sözlük'teki 'Şule Çet' başlığına erişim engeli getirildi!

Şule Çet’in katil zanlısı Çağatay Aksu’nun aldırdığı mahkeme kararıyla Ekşi Sözlük’teki ‘Şule Çet’ başlığındaki içeriklere erişim engeli getirildi.

Katil zanlısı istedi, Ekşi Sözlük'teki 'Şule Çet' başlığına erişim engeli getirildi!

Ankara Batı 2. Sulh Ceza Hakimliği’nin, Şule Çet’in katil zanlısı Çağatay Aksu’nun talebi üzerine verdiği 29.05.2019 tarih ve 2019/2586 d.iş sayılı kararı uyarınca, Ekşi Sözlük’teki Şule Çet başlığında yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verildi.

Kullanıcılar ilgili başlığa tıkladığında “ankara batı 2. sulh ceza hakimliği’nin çağatay aksu’nun talebi üzerine verdiği 29.05.2019 tarih ve 2019/2586 d.iş sayılı kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir.” uyarısıyla karşılaşıyor.

29 Mayıs 2018 tarihinde Ankara’daki Yelken Plaza’nın 20’nci katından şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitiren Şule Çet’in ölümü (23) intihar olarak kamuoyuna yansısa da sonrasında cinsel saldırı bulgusu ve şüpheli bir ölüm olduğu ortaya çıkmıştı.

Ortaya çıkan DNA bulgularıyla birlikte Berk Akand ve Çağatay Aksu, katil zanlısı olarak tutuklandı. Şule Çet’in ölümüyle ilgili dava sürüyor.