Karamollaoğlu partisinden aday olan 'taklacı bakan' için konuştu: AK Partililer ne kadar FETÖ'cü ise İdris Naim Şahin de o kadar FETÖ'cüdür

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 60 yaşındaki bir vatandaşı "Nerden bileyim beni sevdiğini, bir takla at da göreyim" diyerek oynatan İdris Naim Şahin'i aday yapmalarını savundu.

Karamollaoğlu partisinden aday olan 'taklacı bakan' için konuştu: AK Partililer ne kadar FETÖ'cü ise İdris Naim Şahin de o kadar FETÖ'cüdür

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisini “Zillet İttifakı” içinde gösteren AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eleştirilerine yanıt verdi.

RS FM’de yayınlanan Yavuz Oğhan’dan ‘Bidebunudinle’ programına konuk olan Karamollaoğlu, “İnsan karşısındakine çirkin ifadeler kullandığı zaman aynaya bakarak söylüyor gibidir. Kendini tarif ediyor. Güzel ifadeler kullandığı zaman da kendini tarif ediyor. Ama karşısındaki için. Onun için peygamber efendimiz açıkça söylemiş ‘Bize bakan kendini görür.” dedi.

AKP’nin “28 Şubat’ın ürünü” olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, “28 Şubat olmasaydı AK Parti olmazdı” derken, “yeni parti” tartışmalarına ilişkin ise “Bizim kapımız herkese açıktır. Yeni bir parti kurmaya gerek yok” değerlendirmesinde bulundu.

31 Mart yerel seçiminde Ordu’da eski AKP’li, eski İçişleri Bakanı ve “Taklacı Bakan” olarak hatırlanan İdris Naim Şahin’i aday göstermelerine de değinen Karamollaoğlu, “AK Partililer ne kadar FETÖ’cü ise İdris Naim Şahin de o kadar FETÖ’cüdür” yorumunu yaptı.

İdris Naim Şahin, bakanlığı döneminde Erzurum Aşkale’de, Geldiğinize çok sevindim” diyen 60 yaşındaki Mustafa Boğaçayır’a “Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at göreyim” diyerek oynatmasıyla hatırlanıyor.