Kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi

Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildiği açıklandı.

Kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi

Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildiği açıklandı. Kar nedeniyle okulların tatil edildiği iller Samsun, Kırıkkale, Çorum ve Kastamonu oldu.

Samsun Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Vezirköprü, Havza, Ladik, Asarcık ve Kavak ilçelerinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacakları duyuruldu.

Çorum’da İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sungurlu, İskilip, Laçin ve Kargı ilçelerinde okulların yarın için tatil edildiği bildirildi.

Kastamonu’da kent merkezinin ardından Devrekani ilçesinde de okullar yarın için tatil edildi.

Kırıkkale’de Valilik tarafından yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle kent merkezi ve tüm ilçelerde resmi ve özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, rehberlik araştırma merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde yarın eğitime ara verildiği belirtildi. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.