Kanal D'nin 'tanzim' haberinde yalan üstüne yalan: 'Üretici' dedikleri AKP ilçe yöneticisi çıktı!

Kanal D'nin tanzim satışlarla ilgili haberinde konuşturduğu kişilerden birinin üretici değil AKP ilçe yöneticisi olduğu ortaya çıktı.

Kanal D'nin 'tanzim' haberinde yalan üstüne yalan: 'Üretici' dedikleri AKP ilçe yöneticisi çıktı!

Kanal D Haber’in geçtiğimiz gün tanzim satış noktalarıyla ilgili yaptığı düzmece haberinin altından bir skandal daha çıktı.

“Çekim”leri Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan haberde, üreticilerin tanzim satışlarından memnun olduğuna kanıt olarak mikrofon uzatılan kişilerden biri olan Mustafa Bahar’ın AKP ilçe yöneticisi olduğu, üstelik üretici de değil tüccar ve hafriyatçı olduğu anlaşıldı.

Skandal gerçeği yerel Kınık Haber Ajansı duyurdu. Ajansın sosyal medya sayfasından yapılan duyuruda, Mustafa Bahar’ın haberdeki görüntüsü paylaşılarak şu ifadeler kullanıldı:

“Bu gördüğünüz şahıs Akp Kaş İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Bahar (benli) kendisi üretici değildir. Kendisi Yandaş Komisyoncu,tüccar ve Hafriyat sektöründe uğraşan birisidir. Açıklamalarında samimi olmamakla birlikte yaptığı açıklama yanlıştır.
Bölgemizde kimse tanzimden memnun değildir. Böyleleri sayesinde El birliği ile hal piyasası çökertilmiştir.Domates sektörü çökmüştür.Halktan ucuz paraya domatesi alıp prim ile birlikte devlete domates satmaktalar ve kendi servetine servet katmaktadırlar. Yandaş medya sayesinde Yalan atmaya Halkı kandırmaya devam etmektedirler. Bu ve bunun gibi kişilere itibar etmeyiniz.Kamuoyuna duyrulur.”

 

Kanal D’nin “tanzimden memnun üretici” diye sunduğu Mustafa Bahar’ın AKP ilçe yöneticisi olduğunun bilgisine, AKP’nin Kaş İlçe Teşkılatı’nın internet sitesine bakıldığında da ulaşılabiliyor. Sitede yer alan bilgiye göre Bahar, partisinin ilçe teşkılatında ‘Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı’ olarak görev yapıyor.