Kamil Tekerek yazdı | Bu ezber bozulmayacak: Devrimciler sağcılara oy istemez, oy vermez!

Gelin sermaye politikalarını elimizin tersiyle itelim, liberallerin bizleri temsil etmesine izin vermeyelim, Türk ve Kürt milliyetçiliklerinin birbiri ile yarıştırılmasına karşı çıkalım, sağın sağla yarıştığı bu seçimde sömürüye, gericiliğe, faşizme ve emperyalizme karşı duran gerçek devrimci güçlere, komünistlere güç verelim…

Kamil Tekerek yazdı | Bu ezber bozulmayacak: Devrimciler sağcılara oy istemez, oy vermez!

Kamil Tekerek, 31 Mart yerel seçimlerine 10 günden az bir süre kala, Türkiye solunun düzen solu ile, ‘AKP’yi geriletme sanrısı’ ile, sağcı adaylardan umut besleme ile geçirdiği ‘seçim mücadelesini’ ele alıyor. Bu kadar da değil, Tekerek, Türkiye solunun türbanla, sermayeyle ve liberalizmle dansını da eleştirel bir biçimde kaleme alıyor.

Solculara, devrimcilere Mansur Yavaş’a, Ekrem İmamoğlu’na oy toplatan ve oy verdiren siyasal tarzı da eleştiren Kamil Tekerek, komünist adayların seslerini yükseltmeye çağırarak; “Devrimcilerin duruşu bellidir. Bu duruşu bozan, zayıflatan, yalan yanlış gösteren kim varsa hesabını tarih önünde verecektir. Yanlış yoldan dönmek için az da olsa hala zaman var” diyor.

Kamil Tekerek’in “Bu ezber bozulmayacak: Devrimciler sağcılara oy istemez, oy vermez!” başlıklı yazısını buradan okuyabilirsiniz.