Kafaya bak: Afetleri güzellik yarışmasına bağladı

AKP Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, kentte düzenlenen bir güzellik yarışmasına 'tepki' gösterirken konuyla ülkede meydana gelen afetler arasında bağlantı kurdu.

Kafaya bak: Afetleri güzellik yarışmasına bağladı

HABER MERKEZİ

AKP Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, kentte düzenlenen bir güzellik yarışmasını “eleştirmek” isterken gericiliğini ortaya çıkarmadan edemedi.

Taşköprü ilçesinde yapılan 33. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasına  tepki gösteren Kalafat, ülkede meydana gelen doğa olaylarının afete dönüşmesini bu tür yarışmaların düzenlenmesine bağladı.

Facebook sayfasından yarışmayla ilgili haberi paylaşan Kalafat “Her konuşmada “evliyalar diyarı, şehitler beldesi” diye andığımız Kastamonumuza yakışmayan bir etkinlik. “Niye afetler peşimizi bırakmıyor” demesin kimse.” ifadelerini kullandı.

Yarışmadan rahatsızlığını bilim ve akıl dışı sözlerle dile getiren Kalafat, başta eğitim olmak üzere birçok alanda gerici uygulamaları hayata geçiren AKP iktidarının hedeflediği gençlik modelinin de vahim bir örneğini oluşturdu.

İşte Kalafat’ın paylaşımı: