Kadirova’nın abisi: Şirin Ünal'ın evinde çalışan bir kızın daha hayatı tehlikede

AKP Milletvekili Şirin Ünal‘ın evinde Ünal’ın silahından çıkan kurşunla şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Nadira Kadirova‘nın abisi Muhammed Ali Kadirova: Bir kızın daha hayatı tehlikede lütfen bu dosyanın kapanmasına izin vermeyin.

Kadirova’nın abisi: Şirin Ünal'ın evinde çalışan bir kızın daha hayatı tehlikede

AKP Milletvekili Şirin Ünal‘ın evinde Ünal’ın silahından çıkan kurşunla şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Nadira Kadirova‘nın abisi Muhammed Ali Kadirova, AKP’li Ünal’ın evinde çalışan Özbekistanlı ‘Hilal’in de hayati tehlikesi olduğunu ifade etti.

Babıali TV‘den Suat Toktaş‘a gönderdiği video ile mesajlarını paylaşan abi Kadirova, deport edildiği söylenen Hilal’in deport edilmediğini ve Şirin Ünal’ın hala yanında olduğunu iddia etti.
Nadira Kadirova’nın abisi Muhammed Ali Kadirova, şunları söyledi: “AKP’li Şirin Ünal’ın tabancasıyla hayatını kaybeden merhumun abisiyim. Şirin Ünal’ın evinde çalışan ikinci eleman Özbekistanlı Hilal’i ‘sokakta şüpheli bir şekilde yakalayıp deport ettiklerini’ söylediler ama öyle olmamış.”

‘BİR KIZIN DAHA HAYATI TEHLİKEDE’

Kadirova ayrıca, “3-4 gün önce Hilal’le konuştum ‘senin de hayatının tehlikede olduğunu biliyorum ama lütfen söyle’ dedim. Kızcağız ağlamaktan başka hiçbir şey söylemiyor. Kardeşimin başına gelenleri tabi ki Hilal çok iyi biliyor ama elbette Ünal tarafından tehdit ediliyordur. Kızcağızı da harcayacaklar. Hilal Ankara’da şu an çalışıyor. Kardeşimin ölümünden beri dışarı çıkmadığını söyledi bana. Eğer bildiklerini söylerse bizim de paylaşacağımızı biliyorlar. Bir kızın daha hayatı tehlikede lütfen bu dosyanın kapanmasına izin vermeyin.” şeklinde konuştu.